Gillar du att skriva faktabaserade och inspirerande texter? Vill du extraknäcka som skribent i sommar? Vi vill förstärka vår redaktion med ytterligare en copywriter/skribent.

Byte Labs söker just nu efter en skribent för arbete i sommar och eventuellt med fortsättning till hösten. Tjänsten handlar om att skriva korta till medellånga inlägg och artiklar som väcker intresse på internet.

Byte Labs driver ett flertal webbplatser inom friluftsliv, inredning, matlagning, mode, bygg och renovering, resor, turism, hållbarhet. Vi vill förstärka vår redaktion med ytterligare en copywriter/skribent.

Gillar du att skriva texter för internet? Har du koll på hur man skriver med SEO i åtanke? Gillar du dessutom att fotografera, illustrera eller ta fram bildmaterial på annat sätt är det ett plus.

Lönen är prestationsbaserad och arbetet är mycket fritt och på distans. Du kan alltså skriva artiklarna helt när det passar dig, vi har inga arbetstider. Du får betalt per levererad artikel enligt överenskommelse.

Ansökan

Skicka en kort presentation med CV och ett exempel på något du skrivit för internet (blogginlägg, notis, artikel, reportage) till klas@bytelabs.se. Tjänsten tillsätts så snart som möjligt.